Laten wij u meenemen in wat leuke weetjes over deze bijzondere vlinder.

Geschiedenis van de Magic Vlinder

The Magic Butterfly®

DE BOODSCHAPPER

Als eerste was eens een geniale uitvinder die een gek idee had bedacht. Hij wilde dat ene meisje verleiden met een prachtige magische vlinder. Door een ingenieus samenspel van metaaldraad, elastiek en dun papier samen te voegen. Vervolgens schreef hij zijn bericht op de vleugels van de vlinder. Daarna stopte hij deze in een brief. Hierna verstuurde hij deze per post … Tenslotte het openen van de kaart kwam de Magische Vlinder in een buitengewone vlucht naar buiten. Hiermee vertelde de magic vlinder het meisje de ware gevoelens van de verzender.

The Magic Butterfly®

UITVOERING & ONTWIKKELING VAN DE VLINDER

Waarschijnlijk werd uit dit diep ontroerende liefdesverhaal vol poëzie David Vilaplana geboren. Hij is de president-oprichter van Magic Flyer International. Allereerst is de Magic Butterfly® is een Franse uitvinding die lokaal wordt vervaardigd.  De montage van zijn mooie vleugels is onderdeel van de sociale rehabilitatie in de gevangenissen van Zuid-Frankrijk. Deze revolutionaire uitvinding is een onmisbaar item geworden in de sector van communicatie en evenementen. Een grenzeloze toewijding voor The Butterfly magique® is tot op heden “Het eerste vliegende concept van de correspondentiegeschiedenis”!

20 jaar al …

MAGISCHE VLINDER

Het is onder de zon van de Provence in Frankrijk dat David Vilaplana op 2 februari 1995 het bedrijf Magic Flyer International oprichtte. Gespecialiseerd in het uitvinden en creëren van een innovatief product. Ook wordt de  Magic Butterfly® hier vervaardigt en verkocht. Allereerst waren de professionals de eersten die deze revolutionaire Franse uitvinding gebruikten. Misschien werd er wel een record aan rendement gezet. Mede door referenties als “HET EERSTE VLIEGENDE CONCEPT VAN DE CORRESPONDENTIEGESCHIEDENIS“. Tevens heeft de Magic Flyer International zich progressief bewezen in de sector van de detailhandel in 20 jaar tijd. Vervolgens komt de vlinder regelmatig langs in de sectoren communicatie en evenementen. Magic Flyer International is nu wereldwijd gevestigd. Het hoofdkantoor bevindt zich in het zuiden van Frankrijk.

Tenslotte zijn er 5 Europese agentschappen, waarvan Send you Happiness (Valk & Partners) er 1 van is. Tevens is er 1 Amerikaans agentschap en vele exclusieve partners.
Wellicht wit u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Gebruiksaanwijzing Magische Vlinder in een kaart of ander object.

Tijdens het lezen van de gebruiksaanwijzing van de Magic Vlinder ontdekt u hoe gemakkelijk het is.

Allereerst is de Magic Vlinder een geweldig verrassend en uniek concept.

  • Als eerste plaatst u de vlinder aan de onderzijde stevig tussen uw duim en wijsvinger.
  • Vervolgens draait u met uw andere hand de bovenzijde van de vlinder ca. 40x compleet op.
  • Ten derde schuift u de vlinder in de kaart en sluit de kaart of schuif deze in een enveloppe.
  • TIP : Plaats de vlinder in een notitie boekje of leesboek. Dit zorgt voor een verrassend effect.

Tenslotte wanneer de ontvanger de kaart (of boekje) opent zal de vlinder omhoog vliegen. Dit zal zeker een glimlach geven.

U kunt ook een kijkje nemen op onze website bij de mogelijkheid van de standaard magic vlinders en ons special edition Magic Vlinder boek